Product filters Product filters

Hydrofiel luiers

Hydrofiel luiers nodig? Het ideale aan hydrofiele luiers is dat ze erg veel vocht opnemen. Hydrofiel Luiers zijn onmisbaar in iedere babykamer. Je droogt er je kindje mee af na het badje. En het is heerlijk zacht op het baby huidje, de hydrofiele luiers van Briljant en Jollein zijn er in diverse kleuren en prints.

Waarom hydrofiel luiers?

Omdat baby's veel vocht produceren is het altijd fijn om een aantal hydrofiele luiers bij de hand te hebben. Zo kunt u de hydrofiel luiers gebruiken voor het badje, in de wieg of kinderwagen, als spuugdoek, noem maar op! Een ander voordeel van de luiers is dat ze heerlijk zacht zijn. Om te voorkomen dat het babyhuidje schraal wordt van het afdrogen kunt u daarom beter een hydrofiele luier gebruiken dan een gewone droogdoek.

De voordelen van hydrofiel luiers

1 Het zijn multifunctionele doeken. U kunt de hydrofiele luiers overal voor gebruiken. Bijvoorbeeld als poetsdoek bij ongelukjes of als slabbetje of om uw kindje op te verschonen en ga zo maar door.

2 Het zijn de beste afdroogdoekjes voor uw baby. Voordeel van de luiers is, dat ze heerlijk zacht zijn. Om te voorkomen dat het babyhuidje schraal wordt van het afdrogen kan je daarom beter een hydrofiele luier gebruiken dan een gewone droogdoek.

3 U hebt altijd een schone en hygiënische ondergrond bij u. Als u onderweg of op vakantie bent hebt u altijd een schone doek om uw baby op te verschonen.

4 U kunt de baby ermee inbakeren. Als uw baby net uit bad komt of om uw baby een veilig gevoel te geven.

5 Uw baby kan eronder slapen. Als het te warm is voor een echte deken, dient de hydrofiele luier als zomerdekentje. Wij verkopen ook hydrofiele wieg en ledikantdekens waar uw baby onder kan slapen.

6 Uw baby kan erop slapen. Onder uw baby’s hoofd, beschermt de hydrofiele luier het beddengoed. Door de luier iedere dag te vervangen licht de baby altijd op een hygiënische ondergrond, en hoeft u minder vaak het hele wiegje of ledikantje te verschonen!

7 U heeft altijd een slabbetje bij de hand. De hydrofiele doeken kunt u makelijk in een verzorgingstas doen zodat u altijd een slabbetje voorhanden heeft.

8 U kunt hydrofiele luiers makkelijk meenemen. Ze zijn licht en nemen weinig ruimte in beslag. U kunt de hydrofiele luiers altijd meenemen in een verzorgingstas of handtas

9 U kunt ze ook als luiers gebruiken. U kunt de hydrofiele doeken ook daadwerkelijk als luiers gebruiken in combinatie met een overbroekje. 

10 De luiers zijn in veel kleuren en prints te krijgen. Hydrofiele luiers zijn er in alle maten, kleuren en patronen. We hebben luiers met alle soorten prints en kleuren van Jollein en Briljant. Maar natuurlijk hebben we ook gewoon witte luiers in ons assortiment voor een lage prijs.

11 U spaart veel wasbeurten. U kunt de hydrofiele luiers meestal wassen tot 90 graden en omdat ze zo dun zijn kunt u er veel tegelijk wassen. Ook drogen de hydrofiele doeken razendsnel wat erg handig is.

Heeft u vragen over de hydrofiele luiers van Briljant of Jollein? Bel of mail ons wij voorzien u graag van een deskundig advies. 

Ledikant pakket Feathers Jade Meyco Korting 35%
74,95 48,71 (Incl.)
Ledikant pakket Little Clouds roze Meyco Korting 35%
74,95 48,71 (Incl.)
Hydrofiel luiers Wit Jollein Korting 10%
14,95 13,45 (Incl.)
Hydrofiel luier Clouds jade Jollein Korting 10%
15,95 14,35 (Incl.)
Hydrofiele luier Blooming Pink Jollein Korting 10%
15,95 14,35 (Incl.)
Hydrofiel luier Clouds pink Jollein Korting 10%
15,95 14,35 (Incl.)
Hydrofiel luiers Fuchsia Jollein Korting 10%
14,95 13,45 (Incl.)
Hydrofiel luiers Roze Jollein Korting 10%
14,95 13,45 (Incl.)
Hydrofiel luier Clouds grey Jollein Korting 10%
15,95 14,35 (Incl.)
Hydrofiele Starterset wit Meyco Korting 10%
14,99 13,49 (Incl.)
Hydrofiel luiers wit Korting 10%
8,95 8,05 (Incl.)