Product filters Product filters

kinderkussen

Kinderkussen kopen?

Zoekt u een veilige kinderkussen? Als u kind steeds vaker op een knuffel gaat liggen is het tijd voor een eerste kinderkussen. Het is erg belangrijk om een goede nachtrust te hebben, voornamelijk voor uw kind. Een goed peuterkussen draagt hieraan zeker bij. Wij hebben veel verschillende hoofdkussens in het assortiment opgenomen zodat u een goede keuze kunt maken voor uw kind. 

Kinderkussens van o.a Silvana, Frankenstolz en Briljant

Een kussen uit ons assortiment is altijd van goede kwaliteit en gaat jaren mee. Bijvoorbeeld Silvana mijn eerste kussen die dooradembaar is, Ook hebben we Castella peuterkussens met navulzak, Of een Frankenstolz medisan kussen die wasbaar is tot 95 graden. Een kinderkussen moet een dun zacht kussen zijn, een kussen voor een kind die te dik is veroorzaakt nekklachten bij uw kleine. Een kussen voor een kind wordt aangeraden vanaf 2 jaar.

Kinderkussen Silvana

Mijn eerste kinderkussen Silvana is het ideale kussen voor uw kind. Als ouder wilt u zorgen voor een gezonde, veilige en comfortabele slaapomgeving en hier draagt dit Silvana kussen zeker aan bij. Het peuterkussen is gevuld met lichte materialen,  waardoor het goed ventileert. De tijk van 100% katoen helpt hier uitstekend in mee.

Heeft u vragen over een kinderkussen? Bel of mail ons wij voorzien u graag van een deskundig advies.