Product filters Product filters

Aanbiedingen Aanbiedingen

Baby & Kinderkamer

Zoekt u een mooi kinderbed of ledikant? kleinbeddengoed heeft prachtige kinderbedden, wiegen, ledikanten, kinderkasten en commodes van o.a Coming Kids, Happy baby, Fabsworld en Childwood.

Babykamer zelf samenstellen

Uw kind blij maken met een nieuw bed? Of misschien een speciale babykamer samenstellen? Dan bent u bij kleinbeddengoed aan het goede adres. U plaatst online uw bestelling en wij zorgen ervoor dat deze gratis bij u thuisbezorgd wordt. Zo hebben we bijvoorbeeld leuke wiegen van riet en palmblad van Happy Baby en smeedijzeren ledikanten van het merk Fabs World. De ijzeren ledikanten kunt u in veel kleuren kiezen en zijn daarom erg gewild om een unieke babykamer samen te stellen. Maar ook kinderbedden mogen natuurlijk niet ontbreken aan het assortiment. 

Ledikant van hout of smeedijzer

Ledikanten hebben we in veel dessins en maten zoals 60x120 cm en 70x150 cm van o.a Happy Babby en Childwood. Als u echt een uniek en landelijk ledikantje zoekt dan is een smeedijzeren ledikant zeker wat voor u. Een ledikantje van metaal geeft een landelijke sfeer aan uw baby of kinderkamer, en door de neutrale uitstraling kunt u een ijzeren ledikant eindeloos combineren met andere meubels. U kunt zo een geheel eigen stijl babykamer ontwikkelen die een ander niet heeft. U kunt bij kleinbeddengoed.nl een brocant ledikantje samen met een matras of een brocante kast voor een leuke stapelkorting kopen.

Kinderkast

Er staan ook mooie kasten pebbles Van Coming Kids in deze categorie. Kast pebbles kan prachtig gecombineerd worden met de bedden Yara en Sun. Ook hebben we mooie kinderkamerkasten van Happy Baby en Childwood. Bepaalde kasten en commodes kunnen prachtig gecombineerd worden met de smeedijzeren ledikanten van Fabsworld.