Product filters Product filters

Slaapzakken

Kinderslaapzak voor de zomer, winter en 4 seizoenen.

Kinderslaapzak nodig? Met onze baby of peuter slaapzak ligt uw kind heerlijk veilig in zijn of haar bedje. De slaapzakken zijn gemaakt van 100% katoen voor een optimaal slaapcomfort, en ze zijn voorzien van een ritssluiting. Zo kunt u de kleine eenvoudig en snel verschonen. De trappelzakken zijn ademend en lekker zacht, wat aangenaam is voor uw kindje. Kleinbeddengoed heeft Zomerslaapzakken en Winterslaapzakken voor baby en peuter in diverse kleuren en afmetingen voor een leuke prijs. De peuter of babyslaapzakken zijn van de merken: Jollein, Briljant, en Anel. Deze merken zijn voordelig en hebben een goede kwaliteit. Van Jollein en Briljant hebben we ook 4 seizoenen slaapzakken met afritsbare mouwen die u zomer en winter kunt gebruiken.

Slaapzak Baby

Er zijn veel voordelen aan een babyslaapzak. De baby kan niet bloot komen te liggen. De kans op omrollen wordt verkleind en de kans dat de baby met het hoofdje onder het dekentje terecht komt is kleiner, zodat de kans op verstikking wordt verkleint. En vaak is er ook geen dekentje meer nodig. De baby kan zich namelijk niet in de slaapzak omdraaien. Ook kan de baby niet met slaapzak en al omrollen, omdat de baby geen gebruik kan maken van de beentjes. Ook als uw baby ouder wordt blijft een babyslaapzak handig, omdat een slaapzak uw kindje verhindert om uit het ledikantje te klimmen.

Peuter slaapzak

Voor peuters is er niets fijner dan na een dag intensief gespeelt te hebben heerlijk ingestopt worden in een peuter slaapzak om zo lekker warm en comfortabel de nacht door te brengen op een goed matras. Peuter slaapzakken houden uw kindje de gehele nacht op de juiste temperatuur. Dit leidt tot een goede en gezonde nachtrust wat zeer belangrijk is op die leeftijd.

Welke maat slaapzak?

De maat van de slaapzak is gelijk aan de lengte van uw kind. Is uw kindje tussen de 60 - 70 cm lang dan neemt u een slaapzak met maat 70. De maat van de slaapzak is de lengte van schouder tot tenen. Uw kindje heeft daarom nog voldoende ruimte om te bewegen en hoeft u er geen extra centimeters bij te rekenen. 

Leeftijd  (lengte) maat slaapzak lengte kindje
0 - 3 maanden 60 cm 50 - 60 cm
3 - 6 maanden 70 cm 60 - 70 cm
6 - 12 maanden 80 cm 70 - 80 cm
12 - 18 maanden 90 cm 80 - 90 cm
18 - 24 maanden 110 cm 90 - 110 cm

Heeft u vragen over een baby of peuter slaapzak? Bel of mail ons wij voorzien u graag van een deskundig advies.