Product filters Product filters

Peuterdekbed

U wilt er natuurlijk voor zorgen dat uw baby of peuter altijd lekker warm kan slapen. Een comfortabel peuterdekbed is belangrijk voor een gezonde nachtrust van uw kind. Kleinbeddengoed levert goede dekbedden voor een ledikant van de merken Briljant en Frankenstolz voor een leuke prijs. Bij kleinbeddengoed kunt u een peuter of baby dekbed kopen met zowel een katoenen vulling als een synthetisch gevuld dekbedje.

Peuterdekbed Katoen

Katoenen peuterdekbedden van Frankenstolz staan bekend om hun lange levensduur en hun comfort. Een Frankenstolz dekbed met katoenen vulling sluit perfect om uw kind heen doordat het kinderdekbed zeer zacht en soepel is. Een Frankenstolz dekbed is ook nog eens kookvast wat zeer goed is tegen vlekken, huisstofmijt en andere allergieën. Een katoenen dekbed heeft de prettige eigenschappen dat het meer ademt dan een synthetisch dekbed. Uw kind zal dus minder gauw zweten onder een katoenen dekbed. De peuterdekbedden van Frankenstolz zijn hoge kwaliteit natuurproducten voor een goede prijs.

Ledikant Dekbed 100x135 cm en 120x150 cm

Kleinbeddengoed levert peuterdekbedden in de afmeting 100x135 cm en 120x150 cm. Een 100x135 dekbed is geschikt voor een ledikant 60x120 cm, en een 120x150 dekbed voor een 70x150 ledikant. Bij een dekbedje kunt u bij kleinbeddengoed ook een goed peuterkussen meebestellen

Vanaf welke leeftijd peuterdekbed? 

Een dekbedje kan veel te warm zijn voor een baby. Ook kan uw kind zich makkelijk onder of in het losliggende beddengoed wurmen, wat de ademhaling kan belemmeren. Het avies is om de eerste 2 jaar geen kinderdekbed te gebruiken. maar dat is afhankelijk per kind. Gebruik liever een deken met een lakentje en maak het bedje stevig en kort op met de voetjes tegen het voeten-einde. Of nog veiliger: gebruik een goed passende slaapzak. (Voor meer informatie kijk op oudersonline)

Heeft u vragen over een ledikant dekbed? Bel of mail ons wij voorzien u graag van een deskundig advies.