Product filters Product filters

Wiegdeken & Ledikantdeken

Kinderdeken Katoen kopen ?

Kinderdeken kopen? Een wiegdeken of ledikantdeken beschermt uw kleintje tegen de koude nachten en zorgt voor een heerlijk zacht gespreid bedje. Blader online door de gebreide dekens en wafeldekens, net als de wiegdekens van de verschillende topmerken.

U kunt online goedkoop een mooie kinderdeken kopen, bijvoorbeeld van merken zoals Sonnestrasse 11, Meyco, Jollein of Kidsdepot. We zorgen er met de verschillende wiegdekens en ledikantdekens van katoen en van wol voor dat u kunt rekenen op de beste materialen om uw kindje lekker warm te houden.

Kinderdeken goedkoop 

U kunt online goedkoop een kinderdeken kopen. Dankzij het uitgebreide aanbod van merken zoals Sonnestrasse 11, Meyco, Jollein en Kidsdepot kunt u rekenen op de beste kwaliteit voor een lage prijs. Blader op uw gemak door de ledikantdekens en wiegdekens, we gaan direct met uw bestelling aan de slag en zorgen voor een vlotte verzending. De kinderdekens zorgen ervoor dat uw kleintje aan de deken een heerlijk zacht en warm dekentje heeft, om rustig in slaap te vallen of gewoon even lekker te ontspannen.

Meyco wiegdeken Ducks zwart wit 75x100 Korting 35%
32,95 21,42 (Incl.)
Korting 15%
28,95 24,61 (Incl.)
Korting 45%
24,95 13,72 (Incl.)