Product filters Product filters

Matras op Maat

Ledikant Matras op Maat Kopen?

Zoekt u een matras op maat? Kleinbeddengoed levert maatwerk matrassen voor ledikant of bed met een afwijkende maat. Het zijn hoge kwaliteit ledikant matrassen van het nederlandse merk Jippie die u op maat kunt laten maken. U kunt de gewenste afmeting van uw matras aanklikken en online bestellen. De maatwerkmatrassen zijn anti-allergisch en hebben een afritsbare en uitwasbare hoes, zo heeft u altijd een comfortabel en schoon matras op maat voor uw peuter of baby.

Wiegmatras op Maat

Heeft u een leuke wieg gekocht of een wieg van familie gekregen maar u kunt nergens een matras vinden die past? Het is bij kleinbeddengoed een bekend probleem. U kunt bij ons makkelijk online een wiegmatras op iedere maat bestellen die u wenst. De wiegmatrasjes hebben een anti-alergisch, Afritsbaar en Uitwasbaar Tijk (Hoes). Bij een wiegmatras op maat kunt u ook een molton op maat en hoeslaken op maat bestellen. Ovale wiegmatrassen op maat kunnen wij ook leveren. U kunt dan het beste na dat u contact met ons heb gehad een mal van papier opsturen en wij regelen de rest.

Matras op maat voor caravan of Boot

Uiteraard hebben we ook 1 persoons matrassen op maat die standaard worden geleverd met een anti-alergisch, uitwasbaar en afritsbaar matrashoes. De matrassen op maat zijn ook geschikt voor een boot of caravan. Voor een matras op maat die groter is of een aparte vorm heeft kunt u altijd mailen of bellen voor informatie.