Product filters Product filters

Frankenstolz Dekbed

De dekbedden met vulling van 100% katoen van Frankenstolz staan bekend om de zeer goede betaalbare kwaliteit. Dit Duitse merk is al enkele jaren succesvol actief op de Nederlandse markt. Een dekbed van Frankenstolz is gemaakt volgens de strengste Europese normen, hierdoor bent u verzekerd van topkwaliteit voor een lage prijs. De katoenen dekbedden zijn als peuterdekbed, 1 persoonsdekbed en 2 persoonsdekbed in 4 seizoenen en enkele variant verkrijgbaar.

Katoen en Synthetisch

Een Frankenstolz dekbed heeft veel goede eigenschappen, zoals dat het een soepel en zacht natuurproduct is. De katoenen dekbedden zijn wasbaar op 95 graden wat vooral voor de kinderdekbedden erg handig is. Omdat een dekbed van Frankenstolz kookvast is, werkt het ook erg goed tegen diverse allergieën zoals huisstofmijt. Door de katoenen vulling is dit dekbed ademend waardoor u minder snel zweet. Bij kleinbeddengoed kunt u naast een kinderdekbed katoen ook een Kansas kinderdekbed met synthetische vulling of een Frankenstolz kinderkussen kopen.

Frankenstolz 2 Persoons dekbed 

Naast kinder en 1 persoons dekbedden heeft kleinbeddengoed ook 2 Persoons dekbedden van Frankenstolz en Kansas. De dekbedden zijn verkrijgbaar in de maten 200x200 cm, 240x200 cm, 240x220 cm en 260x220 cm. Met een tweepersoons dekbed van Frankenstolz bent u verzekert van vele jaren slaapcomfort. Ook hebben we kansas dekbedden van dit merk van dezelfde kwaliteit kookvast maar dan met een synthetische vulling.Met een Kansas dekbed koopt u hoge kwaliteit voor een voordelige prijs.