Product filters Product filters

Babykamers

Een babykamer uitzoeken met een kleintje op komst is misschien wel het mooiste om te doen tijdens de zwangerschap. Bij kleinbeddengoed heben we leuke vintage, brocante en moderne babykamers in 2 maten (60x120 of 70x140/150 cm) en vele kleuren. Als u een tijdloze kinderkamer wilt creëren kunt u een neutrale basis aanhouden en vervolgens de babykamertje met trendy en onverwachte accessoires aankleden, maar u kunt natuurlijk ook voor een uitgesproken stijl gaan.

Babykamer met smeedijzeren Ledikant

Door de neutrale uitstraling kunt u een ijzeren ledikant eindeloos combineren met andere meubels. U kunt zo een geheel eigen stijl babykamer ontwikkelen die een ander niet heeft. U kunt bij kleinbeddengoed.nl een ledikantje van ijzer samen met een landelijke kast of commode combineren. Maar een metalen ledikant is ook prima te combineren met een moderne babykamer. De Diss ledikant van Fabsworld kunt u op iedere gewenste kleur krijgen.

Babykamer Goedkoop

Bij kleinbeddengoed krijgt u op veel kamertjes leuke korting. We hebben babykamers van de merken Holland, Happy Baby, Fabsworld en Childhome. Of u nu een vintage, landelijke of moderne babykamer zoekt, u kunt altijd wel iets naar uw smaak vinden bij kleinbeddengoed.nl. Voor kleine ruimtes zijn er ook prachtige combi ledikanten te koop. Een combi ledikantje is een commode en ledikant ineen. Kortom, bij ons vindt u online mooie goedkope babykamers.